Bad Gastein

Schillerhof

203 har vist interesse for denne ejendom i dag.

Schillerhof er et smukt lejlighedshotel bestående af luksuriøse lejligheder, beliggende på det smukkeste torv i Graukogel med en fantastisk udsigt over byen og bjergene. Dette er helt sikkert et af de mest eksklusive lejlighedskomplekser i Bad Gastein. Lejlighederne er velegnet til 4-10 personer og er udstyret med store køkkener, mindst et badeværelse med bruser og toilet, en stor stue med kabel-tv, trådløs WiFi, vaskemaskine og balkon. Lejlighederne er for nyligt blevet møbleret og har alle de nødvendige køkkenredskaber, som I har brug for. I kælderen er der en parkeringsplads og skirum til ski og skistøvler.

I det 400 m2 store wellnessområde kan du tage en forfriskende dukkert i den opvarmede indendørs pool, og nyde varmen i saunaen, dampbadet eller boblebadet for derefter at slappe af i afslapningsrummet. Om sommeren kan dørene ved swimmingpoolområdet åbnes op, så der er direkte adgang ud til den store og smukke solterrasse, hvorfra der er en ganske fantastisk udsigt. Om sommeren vil der også være solsenge tilgængelige på terrassen.

I lejlighedshotellet Schillerhof finder du også en hyggelig restaurant, hvor det er muligt, at nyde en drink efter en lang dag.

Lige over for Schillerhof finder i en skilift, som kan fragte jer op i det mindre skiområde Graukogel. Har I brug for et større område, at slå jer løs på, går skibussen lige ude foran Schillerhof, som nemt og hurtigt kan fragte jer til Stubnerkogel. 

Standard lejlighed med 1 soveværelse (SH1)

Fra 157 pr. nat

Dejlig mindre og lejlighed med plads til op til 4 personer. Lejligheden har et soveværelse med dobbeltseng, samt en sovesofa til 2 personer i stuen.
  • Størrelse 54 m2
  • Seng 1 Dobbeltseng, 1 Sovesofa
  • 4 x Voksen
  • 3 x Barn
  • 3 x Spædbarn

COVID-19

Vi sørger for Jeres sikkerhed, og overholder naturligvis alle COVID-19 forskrifter udførligt. Vi foretager ekstra COVID-19 rengøring, og I kan trygt booke hos os.