Find din rejse

Skiferier til familien

Findes der noget mere fantastisk end at tage familien med på skiferie til Østrig. Det synes vi i hvert fald ikke hos Alpen Travel, hvorfor vi har stor ekspertise i alt, hvad der har med Østrig at gøre. Derfor er vi de bedste til at guide dig gennem din skiferie med familien. Tag endelig fat i os for at høre mere om vores muligheder. Vi står klar til at hjælpe dig og din familie med den perfekte skiferie til familien.

Forslag til indkvartering:

Chalet Dorf Wagrain Adapura

Chalet Dorf Wagrain Adapura ligger kun 80 meter fra Grafenberg liften og med mulighed for ski-in ski-out. Området består af en masse nye og lækre chalets.

Haus Wallner

Haus Wallner – dejlige og rummelige lejligheder i Centrum af Bad Hofgastein, kun 500 meter fra hovedliften i Bad Hofgastein, og 400 meter fra busterminalen, som nemt kan fragte jer til det børnevenlige Angertal.

apartment dorf wagrain adapura

Apartment Dorf Wagrain Adapura ligger kun 80 meter fra Grafenberg liften og med mulighed for ski-in ski-out. Området består af en masse nye og lækre lejligheder, som kan rumme fra 5 til 10 personer.

Aktiv skiferie = hyggelig familietid

Det har altid været populært at tage familien med på skiferien, hvor hygge og aktivitet kombineres på fineste vis. Det er nemlig aldrig for tidligt at lære de små, hvordan man står på ski eller snowboard. På den skiferie får du nemlig hygge på højt plan, mens I suser sammen ned ad de mange pister, hvor adrenalinen er i top. Hos Alpen Travel er vi specialister i skiferie med familien til Østrig, så du kan roligt booke turen hos os.

 

Vi har nemlig valgt at fokusere på de Østrigske Alper, hvor du får alt, hvad dit skihjerte kan begære. Østrig er nemlig både en rigtig god destination til øvede og nybegyndere uanset alder. Derfor kan vi også klart anbefale Østrig til jeres skiferie med familien. Udforsk de mange muligheder her på siden, og læs mere om vores destinationer. Har du spørgsmål, står vi også klar til at hjælpe med dem.

Nyd de skønne Østrigske Alper med familien

Skiferie er for mange, en aktivitet man forbinder med familietid og hygge. Findes der noget mere fantastisk, end at se glæden i børnenes øjne, når de stolt viser deres forældre, at de har lært at lave pizza med skiene? Skiferie er nemlig for alle uanset niveau eller alder. Tager du med Alpen Travel til Østrig sammen med familien, kan du glæde dine børn med fede pister, sjov i sneen og hygge i hytten med brætspil og varm kakao.

 

Østrig er nemlig anerkendt for deres pister og afterski for alle aldre, hvorfor det også er en populær destination for mange danskerne og især familier. Derfor er det også et sikkert valg, når familien skal på skiferie. I bliver helt sikkert vilde med de Østrigske Alper. Det er nemlig et rent skiparadis, hvor du kan udvikle og udforske dine evner på brædderne med kilometervis af løjper i alle regnbuens farver.

Vælg mellem flere destinationer til jeres skiferie til familien

Selvom vi er specialister i Østrig, er der flere spændende destinationer, som du kan vælge mellem til skiferien med familien. Vi kan simpelthen ikke vælge vores favorit, men vi har udvalgt tre fantastiske destinationer, som alle byder på hygge og aktiv ferie. Blandt vores udvalg kan du stikke afsted til destinationer såsom:

Wagrain

Bad Gastein

Bad Hofgastein

Disse tre destinationer har én ting til fælles – der er et væld af muligheder for børnefamilien. Skiferie er nemlig en fantastisk ferie for hele familien, og derfor har vi hos Alpen Travel også et stort udvalg af lejligheder og chalets, som er perfekte til skiferien. Her er plads til alle, og lejligheden bliver omdrejningspunktet for hygge efter en lang dag på ski eller snowboard. Gå på opdagelse i de forskellige indkvarteringsmuligheder.

Udvælg den rette destination til jeres skiferie med familien

Vælger du at tage familien med det børnevenlige Wagrain, bliver du et stensikkert hit blandt familien. Her er nemlig et væld af muligheder for de mindste, sjove pister og meget mere, som de nemt bliver optaget af. I Wagrain kan I bo blot 80 meter fra liften og stå på ski helt til døren, når dagen er omme. Det gør det nemt og hurtigt for jer at komme på løjperne før de andre.

Vælger du derimod vidunderlige Bad Gastein eller smukke Bad Hofgastein, har vi også masser af skønne lejligheder, som giver god mulighed for hyggeligt samvær for hele familien, om det er den store eller lille familie. Her finder du også flere muligheder for de mindste, hvor de kan suse afsted med børne pisterne eller udfordrer dem selv på de farvede løjper.

Både i Wagrain og i Gastein er der dog også mulighed for indendørs aktiviteter, som helt sikker er et hit blandt familiens yngre medlemmer. Her findes der nemlig også badeland, som kan besøges efter endt skidag, eller hvis sneen vælter ned, og de mindste ikke er i humør til at stå på ski. Uanset, hvilken destination I vælger at rejse til, så får I mulighed for at skabe minder for livet i familiens lag.

Tag hele familien med til Østrig sammen med Alpen Travel

Det er ikke til at komme uden om – skiferie er helt fantastisk sammen med familien. Det er nemlig en aktiv måde at holde ferie på som familie, hvor I kan skabe en masse uforglemmelige øjeblikke i fantastiske omgivelser. Derfor synes vi helt klart, at I skal booke jeres skiferie til familien hos Alpen Travel i dag – det vil I ikke fortryde. Vi står klar til at hjælpe jer med drømmeferien til Østrig.

Vælger I at booke en skiferie gennem os, hjælper vi gerne med at booke skiskole for jer, og assistere med eventuelle spørgsmål. Så tøv ikke med at tage fat I os allerede i dag for at høre mere om vores muligheder til jeres skiferie for familien til Østrig. I kan kontakte os lige her. Hvis du er klar til at booke ferien, kan du også nemt gøre det på hjemmesiden. Så kan I allerede nu begynde at glæde jer til skiferien med familien.

Hvis I skal afsted på gruppetur med et flok venner eller med firmaet på ski, står vi selvfølgelig også klar til at hjælpe jer med at sammensætte den rette tur. Læs meget mere om vores grupperejser og firmature, hvis det har interesse.

COVID-19

Vi sørger for Jeres sikkerhed, og overholder naturligvis alle COVID-19 forskrifter udførligt. Vi foretager ekstra COVID-19 rengøring, og I kan trygt booke hos os.