Find din rejse

Skiferier til familien

Skiferie er for mange, en ting de forbinder med familietid og hygge og findes der noget mere fantastisk, end at se glæden i børnenes øjne, når de stolt viser deres forældre at de har lært at lave pizza med skiene? Skiferie er en fantastisk ferie for hele familien, og derfor har vi hos AlpenTravel også et stort udvalg af lejligheder, som er perfekte til familieskiferien. Går turen til det børnevenlige Wagrain, kan I bo bare 80 meter fra liften og stå på ski helt til døren, når skidagen er slut. I Bad Gastein og Bad Hofgastein, har vi også masser af skønne lejligheder, som giver god mulighed for hyggeligt samvær for hele familien, om det er den store eller lille familie. Skiferie er en aktiv måde at holde ferie på som familie, og skaber en masse uforglemmelige øjeblikke i fantastiske omgivelser. Både i Wagrain og i Gastein er der dog også mulighed for indendørs aktiviteter, som helt sikker er et hit blandt familiens yngre medlemmer. Her findes der nemlig også badeland, som kan besøges efter endt skidag, eller hvis sneen vælter ned og de mindste ikke er i humør til at stå på ski. Vælger I at booke en skiferie gennem os, hjælper vi gerne med at booke skiskole for jer, og assistere med eventuelle spørgsmål. 

Forslag til indkvartering:

Chalet Dorf Wagrain Adapura

Chalet Dorf Wagrain Adapura ligger kun 80 meter fra Grafenberg liften og med mulighed for ski-in ski-out. Området består af en masse nye og lækre chalets.

Haus Wallner

Haus Wallner – dejlige og rummelige lejligheder i Centrum af Bad Hofgastein, kun 500 meter fra hovedliften i Bad Hofgastein, og 400 meter fra busterminalen, som nemt kan fragte jer til det børnevenlige Angertal.

apartment dorf wagrain adapura

Apartment Dorf Wagrain Adapura ligger kun 80 meter fra Grafenberg liften og med mulighed for ski-in ski-out. Området består af en masse nye og lækre lejligheder, som kan rumme fra 5 til 10 personer.