Find din rejse

Grupperejser

Ønsker du at tage på skiferie med en gruppe venner, dine kolleger eller din store familie har vi både store lejligheder og chalets, som kan være med til at skabe de perfekte rammer for jeres skiferie sammen. Ønsker I alle at bo samlet, har vi chalets med plads fra 10 personer og helt op til 32 personer, som giver god mulighed for hyggeligt samvær. Er i en stor gruppe, men ønsker flere lejligheder, har vi også masser af muligheder for at være behjælpelig med dette. Vi kan hjælpe med alt fra den lille gruppe, som ønsker at tage af sted sammen til den helt store gruppeskiferie, og om I er en gruppe venner eller flere børnefamilier, som skal afsted sammen, så skal vi nok finde det helt rigtige match til jer.

Anbefalede indkvarteringer

Chalet Badberg

Stort chalet til 32 personer fordelt på på 7 familiesoveværelser, med plads til 4 til 7 personer i hver. Huset giver gode muligheder for hyggeligt samvær.

 

Chalet Enzian

Chalet Enzian er et skønt hus med perfekt placering, kun et par minutters gang fra hovedliften og centrum. CHalet Enzian har plads til op til 24 personer fordelt på 10 soveværelser.

Chalet Embacher

Eine einzigartige Unterkunft in zentraler Lage in Bad Gastein, nur 200 Meter vom Hauptlift entfernt. Das Haus bietet Platz für bis zu 22 Personen in 7 Schlafzimmern

Chalet Wallner

Chalet Wallner ligger perfekt placeret i Bad Hofgastein. Det er et skønt og stort hus med plads til op til 18 personer fordelt på 7 soveværelser.

 

COVID-19

Vi sørger for Jeres sikkerhed, og overholder naturligvis alle COVID-19 forskrifter udførligt. Vi foretager ekstra COVID-19 rengøring, og I kan trygt booke hos os.