Find din rejse

Grupperejser

Ønsker du at tage på skiferie med en gruppe venner, dine kolleger eller din store familie har vi både store lejligheder og chalets, som kan være med til at skabe de perfekte rammer for jeres skiferie sammen. Ønsker I alle at bo samlet, har vi chalets med plads fra 10 personer og helt op til 32 personer, som giver god mulighed for hyggeligt samvær. Er i en stor gruppe, men ønsker flere lejligheder, har vi også masser af muligheder for at være behjælpelig med dette. Vi kan hjælpe med alt fra den lille gruppe, som ønsker at tage af sted sammen, til den helt store gruppeskiferie. Om I er en gruppe venner eller flere børnefamilier, som skal afsted sammen, så skal vi nok finde det helt rigtige match til jer. 

Forslag til indkvartering:

Chalet Badberg

Stort chalet i Bad Gastein med plads til op til 32 personer. Huset har 7 store familiesoveværelser og rummer mange muligheder for hyggelige fællesaktiviteter. 

Chalet Enzian

Stort og hyggeligt chalet tæt på Stubnerkogelliften i Bad Gastein med plads til op til 24 personer fordelt på 10 soveværelser.

Chalet Embacher

Stort chalet kun 200 meter fra Stubnerkogelliften i Bad Gastein. Huset har 7 soveværelser ogplads til op til 22 personer. Huset har den perfekte placering i Bad Gastein.

Chalet Wallner

Et dejligt chalet kun 500 meter fra hovedliften i Bad Hofgastein og lige i centrum af Hofgastein. Huset har 7 soveværelser og plads til op til 18 personer.