Find din rejse

Firmatur

Ønsker, I som firma, at tage afsted på skiferie, har vi både en masse lejligheder og en række chalets, som vi kan tilbyde både små og store firmaer. En kort skiferie, er som skabt til erhvervslivet og kan være med til at skabe unikke og hyggelige oplevelser blandt kolleger, som der længe vil blive talt om og husket på kontoret. En skiferie for et firma kan udover fede oplevelser også skabe tættere relationer indbyrdes mellem medarbejderne, og herigennem forbedre teamets sammenhold og kommunikation. En firma skitur kan altså ses som en fed måde, at lave teambuilding på, og herigennem ryste dine medarbejder sammen, i smukke rammer.

Hos os er det muligt at arrangere ture af 3, 4 eller 7 dages varighed.

Da behovene er forskellige fra firma til firma, kan du kontakte os for at høre mere om de forskellige indkvarteringer, som vi tilbyder og for at høre, hvad der passer bedst til netop jer.

 

Forslag til indkvartering:

Chalet Badberg

Chalet Badberg er et stort og rummeligt chalet med plads til op til 32 personer. Her får I et stort hus for jer selv, med masser af plads til hyggelige aktiviteter og samvær.

Chalet Enzian

Med Chalet Wallner får i et stort chalet tæt på Stubnerkogelliften i Bad Gastein for jer selv og med plads til op til 24 personer.

Chalet Embacher

Her får i et Chalet til 22 personer med den helt perfekte placering tæt på supermarked, restauranter, wellness og ikke mindst Stubnerkogelliften.

Sonnenwende

Lækre lejligheder med plads til 4 til 10 personer og hyggelig østrigsk restaurant i stueetagen. Sonnenwende ligger lige over det smukke vandfald i Bad Gastein.

COVID-19

Vi sørger for Jeres sikkerhed, og overholder naturligvis alle COVID-19 forskrifter udførligt. Vi foretager ekstra COVID-19 rengøring, og I kan trygt booke hos os.