Værd at vide - Bliv udlejer

Udlejning

Hos AlpenTravel kombinere vi vores erhvervserfaring og kompetencer med flere forskellige samarbejdspartnere. I udlejningsfasen benytter vi blandt andet vores egen hjemmeside www.alpentravel.com samtidig med at vi integrerer andre salgskanaler, for herigennem at opnå større synlighed og tilgængelighed for produkterne. Vi samarbejder blandt andet med diverse Online Travel Agencys såsom booking.com og Expedia samt forskellige nationale og internationale rejsebureauer. Herved opnår vi kontakt til en langt større målgruppe, og du vil opleve at belægningsprocenten og indtjeningen herigennem vil blive optimeret.

Hos Alpentravel har vi nøje udvalgt vores samarbejdspartnere så vi mener, at der er et match mellem produkt og salgskanaler. Vi stræber efter en højere belægningsprocent hele året.

Udover markedsføring af ferieboligen på vores hjemmeside og via diverse samarbejdspartnere, sender vi også regelmæssigt nyhedsbreve ud til folk i vores database, som består af interessenter og tidligere gæster.

Vores netværk er en vigtig del af vores udlejning og vi integrere ligeledes sociale medier i vores kommunikation og markedsføring.

Vores service

Udover formidling af din feriebolig varetager vores salgs- og serviceafdeling ligeledes følgende opgaver:

Nøgleudlevering

Alpen Travel står for nøgleudlevering og in- og ud check på destinationen. Vi forbereder ankomstlister og vi foretager registrering og opkrævning af kurtax, som vi videregiver til de lokale myndigheder.

Rengøring

Efter hvert ophold foretager vi rengøring af lejligheden og kontrollere at den er klar til de næste gæster. 2 gange årligt foretages der en hovedrengøring af lejligheden. Hovedrengøringen opkræves særskilt hos ejer.

Rengøringen efter hvert ophold opkræves gæsten.

Kontrol af lejlighed

Ved slutningen af hvert ophold kontrollere vi lejligheden og om der er mangler, som skal udbedres og om service er intakt. Vi foranlediger opfyldning samt udbedring af dette.

Opfyldning og udbedring af mangler opkræves særskilt.

Afregning

Alpen Travel er ansvarlig for opkrævninger for den bookede feriebolig og vi håndtere ligeledes opkrævning af gebyrer i tilfælde af aflysning. Vi afregner månedsvis med ejerne. Her henvises i øvrigt til kontrakten.

Kundeservice

Vi er tilstede i Østrig og står naturligvis til rådighed, således at vores gæster altid oplever en høj service og standard. Vores personale har international baggrund og vi taler de nordiske sprog samt engelsk og tysk.

Vi kan hjælpe med opståede problemer, såvel som spørgsmål om fx restauranter, forretninger, skilifter, ture og oplevelsespakker.

Sengetøj/håndklæder

Det er muligt at forudbestille sengetøj og håndklæder hos Alpen Travel. Vi sørger for at hele ligger klar i ferieboligen ved ankomst.

Dine fordele

AlpenTravel giver dig adgang til vores bookingsystem, hvor du altid kan få et samlet overblik over udlejningen. Herinde er det også muligt, at foretage egne bookinger.

Ved indgåelse af kontrakt med Alpentravel modtager du login og password samt en vejledning til benyttelse af vores brugervenlige bookingsystem

Vi sørger altid for at justere udbuddet af vores ferieboliger i takt med at de bookes, således at du som kunde og ligeledes vores potentielle gæster, altid kan se det korrekte udbud.

Vi optimere indtjeningen på din feriebolig og AlpenTravel påtager sig al kommunikation, og sikrer dig at din feriebolig bliver eksponeret globalt.

Vi tilbyder kundeservice med internationalt personale og vi taler tysk, engelsk samt de nordiske sprog.

Ved indgåelse af kontrakt med Alpentravel overgår al praktisk og administrativt arbejde til AlpenTravel og vi sikrer gæsten en høj servicestandard.

Priser/Provision
Vi tilbyder konkurrencedygtige kommissioner for udlejningen af ferieboligen.

Honoraret dækker som tidligere beskrevet:

 • Nøgleudlevering
 • Kundeservice
 • Markedsføringsudgift til AlpenTravels salgskanaler
 • Kontrol af lejlighed (ex. Udbedring)
 • Bestilling af rengøring og klargøring af lejlighed
 • Opkrævning
 • Afregning

Ved udlejning til venner og bekendte (owners rental) opkræves 12% af bruttolejen fra listeprisen. Rengøring er her obligatorisk og opkræves hos gæsten af AlpenTravel.

Som ejer har du altid mulighed for at booke din lejlighed i ledige perioder gennem systemet. Ved eget brug opkræver AlpenTravel intet gebyr. Ejer bestemmer selv ved ”owners use” om I ønsker at gøre brug af AlpenTravels rengøring (mod betaling) eller om I ønsker at foretage denne selv.

AlpenTravel udarbejder udlejningspriser for udlejning af ferieboligen en gang årligt, som godkendes af ejer/bestyrelse for ejerforeningen.

Hvad får du så, når du lejer din bolig ud igennem os?

 • Du får finansieret en del af dine omkostninger
 • Vi tilbyder kompetent allround service
 • Vi vil sørge for at din feriebolig er optimalt besat i de perioder, hvor du ikke selv skal ønsker at anvende din bolig
 • Vi sørger for grundig og professionel rengøring efter hvert endt ophold
 • Sikre reparationer af eventuelle skader, samt sørger for at den ansvarlige lejer betaler for omkostningerne
 • Vi tager os kompetent og pålideligt af alle administrative opgaver i forbindelse med udlejningen af din bolig, således at du ikke behøver at bekymre dig om noget.
 • Vi udlejer gennem vores egen hjemmeside, diverse rejsebureauer i Danmark og udland og diverse OTAer, som gør at vi rammer bredt og herigennem optimere belægningen.

Egne indkvarteringer gør os stærke på pris og service

COVID-19

Vi sørger for Jeres sikkerhed, og overholder naturligvis alle COVID-19 forskrifter udførligt. Vi foretager ekstra COVID-19 rengøring, og I kan trygt booke hos os.