Østrig - SKIOMRÅDE

Bad hofgastein

350 km pister 100 lifte

60 km
117 km
24 km

SKILØB

Børn

Begyndere

Øvede

Eksperter

Off-piste

Snowboard

Langrend

OMRÅDET

Byens højde1100 m

Højeste skiløb2686 m

Liftkapacitet71261 per/t

Off-pisteJa

Længste piste10 km

Fun-parkJa

 

BYEN

Charme

After-ski

Shopping

Spisesteder

 

 

 

I Bad Hofgastein ligger den nye Schlossalm lift, som fragter dig op i skiområdet, som forbinder Bad Hofgastein, Bad Gastein og Angertal. Fra Bad Hofgastein, er der også mulighed for at hoppe på skibussen og tage til det smukke Sportgastein for en solid omgang off-piste og powder, eller man kan tage til Dorfgastein og Grossarl, som byder på store boulevarder, så du kan øve dine carvingving. I Bad Hofgastein har du også mulighed for at prøve kræfter med områdets længste piste H1 og H2, som er 10,5 kilometer lang. Pisten er i øvrigt den længste i den østlige del af Alperne.

I Bad Hofgastein, er der lige som i Bad Gastein mulighed for, at forkæle dig selv med afslapning og wellness i termalbadet Alpentherme. Alpentherme tilbyder ekstraordinære saunaoplevelser både inde og ude, med mulighed for et kig til de smukke bjerge. Efter en tur sauna, er der mulighed for at blive kølet ned i den kolde bjergsø eller få en omgang massage.

Selve Bad Hofgastein byder på masser af muligheder for shopping samt et stort og godt udvalg af restauranter.

Det typiske østrigske køkken er særligt udpræget i byen, og besøger man Tröpferl skal man helt sikkert prøve deres lam. Er man mere til en god bøf kan vi anbefale steak und mehr.

Afterski mulighederne er meget begrænsede i Bad Hofgastein, men hvis man slår et smut forbi Kleines Gwölb kan man nyde et godt glas vin i den lille hyggelige vinbar. Har man børn med på turen eller barnlige sjæle, vil en kælketur på den 3,3 kilometer lange Aeroplan kælkebane helt sikkert være et hit. For at komme dertil tager man Schlossalmbahn op og stiger af på mellemstationen Kitzstein, hvorefter man har en kort gåtur over til Aeroplanstadl. 

Er du til langrend, byder Gasteiner Tal på mere end 45 km løjper, som alle er godt forbundet med hinanden via en stor løjpe i dalen. Der er noget til alle niveauer og mulighed for at stå om aftenen på de oplyste løjper som området byder på. Hele Gastein området byder på i alt 7 tracks af forskellige sværhedsgrader.

                                           

Achenloipe
Achenloipe starter ved Kurpark og fortsætter videre langs Gasteiner Ache til Gadaunerer Au, via Gadaunern og Heißingfelding og tilbage til byens centrum. Turen er 4 kilometer lang og let til middelsvær.

Kurparkloipe:

Har du lyst til at hoppe i langrendsskiene efter mørkets frembrud, er den 1,5 kilometer lange Kurparkloipe oplyst. Loipen ligger i 860 meters højde og byder både på skating og klassisk langrend.

Angertalloipe:

Angertalloipen begynder i Skicentrum Angertal og ligger i højden fra 1180 meter til 1280 meter. Sværhedsgraden er middelsvær og der er både mulighed for klassisk langrend samt skate. Ruten er ret snesikker og bringer dig på en skøn tur gennem den idylliske skov og den smukke dal. Der er mulighed for ture af forskellige længder fra 1,5 til 6,5 kilometer.

INTERSPORT I BAD HOFGASTEIN

Centralt placeret i Bad Hofgastein finder du Intersport. Her kan du leje alt i skiudstyr til hele familien og alle niveauer. Ved at booke skilejen gennem os, får du 10 % rabat. Tæt ved Intersport finder du Schlossalmbahn, så du kan hurtigt komme op og teste udstyret.

Lad Alpentravel hjælpe dig og spar penge!

Hvis du vælger at lade Alpentravel hjælpe dig med liftkort og skiudlejning, vil du ikke kun opnå fordelagtige priser! Det er også meget lettere for dig, da vi vil sørge for, at dit bestilte udstyr vil stå klar hos Skistall Lederer, når du ankommer og liftkortene vil være lavet og klar til afhentning i vores reception eller i lejligheden.

Når vi har modtaget din ordrer, vil du modtage et betalingslink. Din ordrer skal altid forudbetales!

Ved gennemført betaling vil vi godkende din bestilling. Lav din ordre minimum 7 dage før ankomst!

Se arrangementer for Bad Hofgastein her: www.gastein.com

Vores huse i området

Chalet Wallner

Chalet Wallner har en unik lokation, centralt placeret i Bad Hofgastein. Det er et dejligt stort hus med plads til op til 18 personer fordelt på 7 soveværelser.

Priser pr. døgn:

€400-850

HAUS BREITENFELLNER

Haus Breitenfellner ligger centralt placeret i Bad Hofgastein, med kun 300 m til den nye hovedlift. Huset har to store lækre, lyse og moderne lejligheder, som kan rumme henholdsvis 11 og 14 personer.

Priser pr. døgn:

€257-535

Haus Wallner

Haus Wallner består af 3 lækre, lyse og rummelige lejligheder, med plads til 6, 10 og 12 personer. Haus Wallners lokation er unik, og ligger centralt placeret i Bad Hofgastein, tær på indkøb, restauranter, wellness og liften.

Priser pr. døgn:

185-464

Haus wasmer

Flot og moderniseret ejendom opført I klassisk østrigsk stil. Centralte placeret i Bad Hofgastein med kun 500 meter til liften. Huset består af tre store lejligheder med plads til henholdsvis 10 og 11 personer.

Priser pr. døgn:

220-464

COVID-19

Vi sørger for Jeres sikkerhed, og overholder naturligvis alle COVID-19 forskrifter udførligt. Vi foretager ekstra COVID-19 rengøring, og I kan trygt booke hos os.